קפה טורקי הוא מונח כל כך ישראלי, שם של משקה אהוב במיוחד שעוצר בתוכו המון משמעות מהתרבות והפולקלור המקומי שלנו כאן בארץ. בעולם רבים אולי קוראים לו פשוט קפה שחור אך בישראל השם "טורקי" דבק בו ואנשים רבים כל כך משתמשים רק במונח זה. לאחרונה הושקה בשוק הישראלי גרסא חדשה של הקפה הטורקי המוכר והאהוב, עם אותו טעם עשיר ומשובח אלא בגרסא מועשרת ואפילו בריאה יותר מהמקור הוותיק.
הכוונה היא למוצר "טורקי ויותר", הקפה השחור שאתם אוהבים, בתוספת מיצוי פולי קפה ירוק העשירים בפוליפנולים, אשר הינם נוגדי חמצון רבי עוצמה המסייעים להגן על הגוף ותורמים לבריאות.
אותו הטעם בתוספת יתרונות בריאותיים
בישראל ובחו"ל אוהבי קפה רבים מאוד לא מתפשרים ובוחרים לשתות רק קפה טורקי המקורי והוותיק שהם מכירים ואוהבים כל כך. כאשר אחד המאפיינים שאותם שותי קפה מתחברים אליו כל כך הוא הטעם המשובח והאמין. בגרסת טורקי ויותר החדשה ניתן לקבל בדיוק את אותו הטעם, על בסיס אותו קפה שחור ופולי הקפה המשובחים, הקפה מיוצר על פי אותה נוסחא ותיקה ומוכחת. תוספת מיצוי הקפה הירוק מעשירה את הקפה ביתרונות בריאותיים משמעותיים והופכת אותו לתוספת איכותית וחיובית במיוחד לשוק הקפה.
30% יותר נוגדי חמצון
קפה טורקי ויותר הוא כאמור אותו קפה שחור מוכר ואהוב מבחינת הטעם וסוג פולי הקפה והקלייה המרכיבים אותו, "רק" בתוספת מיצוי קפה ירוק. תוספת ייחודית זו מעשירה את הקפה ב-30% יותר פוליפנולים נוגדי חמצון לעומת הקפה הטורקי הרגיל. הפוליפ נולים נמצאים בהרבה מאוד צמחים וישנם סוגים רבים שלהם. תוצרי צמחים אלו מספקים לצמחים את צבעם וזו הסיבה שממליצים לאכול פירות וירקות בצבעים שונים ומגוונים. נוגדי החמצון, שהפוליפנולים נמנים עליהם, מספקים יכולות חיזור גבוהות ובכך מקטינים את התגובה החמצונית של חומרים אחרים ואת הנזק של רדיקלים חופשיים לתאים ולמולקולות בגוף.
לצד ההשפעה החיובית של נוגדי החמצון החזקים והרבים במוצר החדש "טורקי ויותר", הקפה הירוק נחשב מרכיב תזונתי איכותי ובעל יתרונות רבים, כאשר הוא אפילו נמכר כתוסף תזונה פופולארי. הקפה הירוק משפר את חילוף החומרים בגוף ואת היכולת לשרוף שומן, הוא יעיל לפעילות גופנית אירובית וגם עצימה ומדובר באופן כללי על מוצר טבעי, עשיר ואיכותי במיוחד.
לסיכום: מהיום אתם יכולים לקבל קפה טורקי בדיוק כמו שאתם מכירים ואוהבים כל כך, בגרסא מועשרת ואפילו בריאה יותר, במנות אישיות ארוזות מראש.